Center Busana Berikan Layanan Plus, Cash dan Online

By Cahya Media 01 Mei 2017 Dibaca: 2065KaliRuang Usaha

Center Busana Berikan Layanan Plus, Cash dan Online

Keterangan Gambar : “Center Busana” yang beralamat di Jalan Ahmad Yani (Pusat Pertokoan Gala Square)


PRINGSEWU, CAHYAMEDIA.CO.ID – Hadir menambah deretan store di wilayah Pringsewu, “Center Busana” yang beralamat di Jalan Ahmad Yani (Pusat Pertokoan Gala Square) berikan layanan belanja berbeda bagi mereka yang “demam” dengan pakaian kualitas impor, tapi dengan harga terjangkau.

Center Busana yang resmi beroperasi pada Sabtu (10/12) mencoba peruntungan dengan konsep store dan ruang ber-AC, sehingga makin menambah kenyaman bagi mereka yang datanf untuk berbelanja.

Planing pembukaan center busana cabang pringsewu ini memang sudah direncanakan sejak dua bulan yang lalu, nah baru di buka kuramg lebih tiga hari yang  lal, harapannya selain memang mampu memmuaskan hasrat berbelanja center busana juga bisa memberikan lapangan pekerjaan bagi masyarakat pringsewu,” ungkap Ferdi, Owner Center Busana ditemui cahyamedia.co.id Selasa (13/12).

Ferdi mengatakan pembukaan Center Busana Cabang Pringsewu ini juga berangkat dari keinginannya memperluas jaringan usaha dan memberikan fasilitas terbaik baik bagi para calon konsumennya untuk berbelanja lebih nyaman. “Saya coba kemas center busana ini dengan konsep yang lebih nyaman,“ katanya.

Barang-barang yang disediakan di Center Busana sambung Ferdi merupakan bahan hasil produksi konfeksinya dan beberapa dari brand ternama, mengikuti perkembangan fashion “Kalau untuk barang, memang beberapa hasil produksi konfeksi kami yang ada di Jakarta. Semnetara yang lainnya, langsung import dari thailand, mulai dari t-shirt, kemeja, bluze, belazr, sweater pria, wanita dan anak-anak hingga kerudung, serta beberapa sepatu, dan busana muslim,” paparnya.

Untuk range harga yang ditawarkan, memang cukup menyesuaikan dengan kemampuan dan tingkat pendapatan masyarakat Pringsewu. “Bisa dibilang, barang disini cukup terjangkau harganya mas, tergantung dari merk. Harganya, antara 40-an ribu bahkan ada juga yang ratusan ribu, jadi pembeli bisa datang dan langsung buktikan sendiri,” katanya.

Selain memang konsumen dimanjakan dengan anekaragam pakaian dan busana, Ferdi juga sengaja menyediakan fasilitas online bagi para penikmat belanja online.

“Masyarakat juga bisa menikmati fasilitas belanja online, dengan mengunjungi instagram kami @centerbusana1, dengan fasilitas free onkir untuk wilyah pringsewu. Kalau untuk kesamaan produk dengan barang yang difoto 99% persis,” imbuhnya.

Center Busana juga memfasilitasi bagi para reseller yang ingin berkontribusi untuk memasarkan barang-barang produksinya baik dalam partai kecil maupun partai besar. (Iqbal)



Write a Facebook Comment

Tuliskan Komentar anda dari account Facebook

Write a comment

Ada 37 Komentar untuk Berita Ini

  1. sewa office murah 06 Sep 2017, 17:51:52 WIB

    Saat ini perkembangan dunia memang mengarah kepada hal-hal yang bersifat online, oleh karena itu siapapu yang membangun bisnis dengan mengintegrasikan teknologi online maka bisa dipastikan mereka sudah selangkah lebih maju karena itu hampir banyak semua orang memasarkan bisnis mereka dari dunia online, termasuk saya sendiri yang memasarkan jasa sewa office melalui sosial media seperti instagram, facebook, twitter, dll.

    Pillow Indonesia 10 Jul 2018, 11:23:56 WIB

    wih bagus banget tokonya, gimana soal koleksi pakaian importnya yah, takutmeragukan, apalagi dari desas desus yang ada itu produk produk import rawan kaya kutu dsb, bahaya juga kalo konsumen tidak jelih, produk produk dalam negri juga udah bagus bagus sih tbh, kaya dari bahan maupun kualitas yang di tawarkan dapat bersaing dengan produk import

    Kristinanab 03 Des 2019, 14:09:46 WIB

    <a href="http://simphonyabelem.com/perdre-des-cuisses/re gime-perdre-5-kg-en-2-semaine.html"> perdre 40 kilos</a>
    <a href="http://simphonyabelem.com/recette-minceur/recet tes-saines-blog.html"> programme perte de poids rapide</a>
    <br>
    ---------------------- <br>
    <a href="http://salimilinguist.ir/post/297/">Rec ette Dietetique</a>
    <a href="http://tow.webandaps.com/node/3679#comment-1956 503">Comment Maigrir</a>
    c0d77_8

    Mp4Downloaderinork 13 Des 2019, 16:54:53 WIB

    <a href=https://kellyinspectioninc.com/sitesmapes.php> Xxx my friends mom</a>
    <br>

    https://kellyinspectioninc.com <br>

    Anastasiainork 14 Des 2019, 19:27:29 WIB

    <a href=https://bursavoyage.com/sitesmapes.php> ennai kollathey mp3 song free download</a>
    <a href=https://bursavoyage.com/sitesmapes.php> alangara vasalale</a>
    <br>

    https://bursavoyage.com <br>

    Sara Flores 24 Des 2019, 11:35:20 WIB

    Wow! This really is by far the most helpful thing on the topic I have ever found. Thank you for your work.

    Sally Adams 28 Des 2019, 18:13:48 WIB

    bookmarked!!, I love your web site!

    Samantha R. 05 Jan 2020, 18:41:30 WIB

    Thanks in support of sharing such a good thought, piece of writing is good, thats why i have read it fully

    Bonnie Hollis 08 Jan 2020, 01:09:33 WIB

    Very good post! We are linking to this great post on our website. Keep up the great writing.

    Katherine Adams 15 Jan 2020, 15:31:44 WIB

    Hi there, I found your blog by means of Google at the same time as searching for a related matter, your website got here up, it seems to be great. I have bookmarked it in my google bookmarks.

    Amanda Henderson 20 Jan 2020, 18:25:31 WIB

    I like everything you post. You have done fantastic job

    Patricia Powell 22 Jan 2020, 18:33:37 WIB

    very great article… i liked it very much and will recommend this site to my friends also….

    Amanda I. 23 Jan 2020, 23:57:55 WIB

    Hello! I just would like to give you a huge thumbs up for the excellent info you’ve got here on this post. I’ll be coming back to your web site for more soon.

    Jenny Bryant 28 Jan 2020, 23:59:36 WIB

    My brother suggested I would possibly like this website. He used to be totally right. This publish truly made my day. You can not imagine just how so much time I had spent for this info! Thanks!

    Jessica Bennett 30 Jan 2020, 17:27:47 WIB

    Greetings! Very useful advice within this post! It’s the little changes that make the most important changes. Thanks a lot for sharing!

    Alyse Stewart 03 Feb 2020, 23:24:01 WIB

    Good day! I could have sworn I’ve visited this blog before but after going through some of the articles I realized it’s new to me. Anyways, I’m certainly pleased I discovered it and I’ll be book-marking it and checking back regularly!

    Anita Perez 04 Feb 2020, 20:54:33 WIB

    thanks due to the fact that this countless informative website, keep up the great work

    Mia J. 08 Feb 2020, 21:17:18 WIB

    Awesome write-up. I am a regular visitor of your website and appreciate you taking the time to maintain the excellent site. I’ll be a frequent visitor for a long time.

    Sarah Cook 09 Feb 2020, 18:21:10 WIB

    Thanks dear site owner your information very useful

    Belinda Moore 11 Feb 2020, 16:54:54 WIB

    Good web site you have here.. It’s hard to find good quality writing like yours nowadays. I seriously appreciate people like you! Take care!!

    Chloe Diaz 13 Feb 2020, 12:58:40 WIB

    Good web site you have here.. It’s hard to find good quality writing like yours nowadays. I seriously appreciate people like you! Take care!!

    Amanda Nelson 14 Feb 2020, 22:31:30 WIB

    I'll right away clutch your rss as I can not in finding your email subscription link or newsletter service. Do you've any? Please let me recognise so that I could subscribe. Thanks.

    Freda Rodd 17 Feb 2020, 17:19:15 WIB

    Thank you for sharing with us, I always discover something new from your posts.

    Bella Simmons 19 Feb 2020, 11:45:36 WIB

    My brother suggested I would possibly like this website. He used to be totally right. This publish truly made my day. You can not imagine just how so much time I had spent for this info! Thanks!

    Michelle Diaz 19 Feb 2020, 23:07:11 WIB

    Pretty great post. I simply stumbled upon your blog and wished to mention that I've really enjoyed browsing your blog posts. After all I will be subscribing in your feed and I am hoping you write once more soon!

    Sarah Animobono 20 Feb 2020, 03:12:24 WIB

    I enjoy all your posts. You’ve done really good job

    Jordan Cook 20 Feb 2020, 18:54:22 WIB

    i was looking for same information thanks admin for posting this news Thanks

    Brianna Miller 21 Feb 2020, 00:39:37 WIB

    tnx for info!!

    Gill Anderson 21 Feb 2020, 15:58:01 WIB

    Thank you for the great content. I am glad I have taken the time to see this.

    Anita Owen 24 Feb 2020, 11:45:58 WIB

    I really love your website.. Great colors & theme. Did you build this amazing site yourself? Please reply back as I’m trying to create my very own site and would love to know where you got this from or exactly what the theme is named. Thanks!

    Florence E. 05 Mar 2020, 20:55:20 WIB

    Very rapidly this web site will be famous amid all blogging and site-building users, due to it's nice articles

    Viola Animobono 06 Mar 2020, 21:10:05 WIB

    Very nice and informative post.

    Sherry Adams 07 Mar 2020, 11:42:25 WIB

    That is a good tip especially to those new to the blogosphere. Brief but very precise info… Appreciate your sharing this one. A must read article!

    Lynn Coleman 07 Mar 2020, 14:35:08 WIB

    I have to thank you for the efforts you’ve put in writing this blog. I am hoping to see the same high-grade blog posts from you in the future as well. In truth, your creative writing abilities has encouraged me to get my own, personal website now

    Viola Merritt 07 Mar 2020, 20:50:14 WIB

    I really like it whenever people get together and share opinions. Great blog, keep it up!

    Makayla Alexander 07 Mar 2020, 22:52:43 WIB

    My brother recommended I may like this web site. He was once entirely right. This post actually made my day. You can not believe simply how a lot time I had spent for this information! Thanks!

    Naomi Hibbard 08 Mar 2020, 22:57:16 WIB

    No matter if some one searches for his required thing, so he/she wishes to be available that in detail, therefore that thing is maintained over here.

View all comments

Write a comment

Online Support (Chat)

Temukan juga kami di

Ikuti kami di facebook, twitter, Google+, Linkedin dan dapatkan informasi terbaru dari kami disana.

Jejak Pendapat


  1. M. Ridho Ficardo Bachtiar Basri
  2. Herman HN Sutono
  3. Arinal Djunaidi Chusnunia Chalim

Komentar Terakhir

  • DeSeaCatch

    Binary Options Today provides reviews on brokers, signals, software, strategies, ...

    View Article
  • Forex Steam Review

    Forex Steam is an assistant that performs automated trading on the forex market. ...

    View Article
  • Forex Zeon-X Pro review

    Forex Robot Nation is a community with honest tests and reviews of Forex Robots, ...

    View Article
  • Mobile Game

    Immigration Lawyers… [...]here are some links to sites that we link to because we ...

    View Article